Chantal Janzen over vreemdgaan: ‘Hoort niet’

Chantal niet blij met vreemdgaan
Door: Charlotte Wijnen
18-05-2022

Er gaan hardnekkige geruchten rond over Marco Geeratz, de man van Chantal Janzen. Zo wordt er beweerd dat hij haar zou bedriegen met andere vrouwen. Een klap in het gezicht van Chantal, die eerder al een boekje opendeed over vreemdgaan…

Chantal is al jaren getrouwd met haar grote liefde Marco. Ze hebben samen twee kinderen en vormen een hecht gezin. Of lijkt dat alleen zo?

Gaat de man van Chantal vreemd?

Bronnen beweren aan showbizzkanaal Juicechannel dat Marco regelmatig de verleiding opzoekt bij andere vrouwen. ,,Geeratz houdt er van om met andere dames naar een hotel te gaan. Hij komt vaak weer terug met dezelfde dames”, meldt het juicekanaal in Instagram Stories.

Chantal houdt niet van vreemdgaan

Het gerucht moet voor Chantal een klap in het gezicht zijn geweest. En dat terwijl ze jaren geleden, lang voordat ze Marco leerde kennen, zelf óók niet trouw was. In 2011 ging ze vreemd met Johnny de Mol, waar ze uiteindelijk drie jaar mee samen is geweest.

,,Het kwam ook meteen in de Story”, vertelde Chantal Janzen eerder in interview met ELLE. ,,Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde: Mam, ik heb er geloof ik een beetje een potje van gemaakt.”

‘Intentie is om monogaam te zijn’

Hoewel ze destijds smoorverliefd was op Johnny, heeft ze nog altijd spijt over hoe ze het heeft aangepakt. In haar huidige relatie zou ze dan ook nooit vreemdgaan. ,,Ik weet dat er dingen kunnen gebeuren, dat dingen anders kunnen lopen dan gepland, maar ik wíl het gewoon niet. Mijn intentie is om monogaam te zijn, en ik vind eigenlijk ook dat dat gewoon zo hoort”, aldus Chantal. Maar denkt Marco er wel hetzelfde over?

Meer DenD