Chantal Janzen over pyjama party: ‘Ik ga dit nooit meer doen’

Door: Lola van Leeuwen
17-11-2019

Op 15 & 16 november kwam er voor Chantal Janzen een grote droom uit: haar eigen echte show in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam ‘Chantal’s Pyjama Party’. Samen met duizenden fans en heel veel BN’ers vierden ze een van de grootste pyjamaparties ooit. Al werd er niet geslapen en was het feest een enorm succes, de presentatrice moet er niet aan denken om nog een editie te organiseren.

‘Tot volgend jaar?!’

,,Ik kwam net af en ik zei: ‘Ik ga dit nóóit meer doen”’ zegt Chantal tegen RTL Boulevard. Terwijl op de schermen in het Ziggo Dome met koeienletters staat ‘Tot volgend jaar’. Ook floepte ‘tot volgende keer!’ er bij Janzen uit toen ze afscheid nam van het publiek, die allemaal gekleed waren in pyjama.

Op een laag pitje

Net als het grote ‘slaapfeest’ stopt ook het tv-programma Chantal’s Pyjama Party voor een tijdje, of misschien wel voor altijd. ,,Voorlopig zal ik dat even niet aanraken. Het is een soort verzadiging wat je hebt”, zegt Chantal tegen Boulevard. ,,Het moet fris blijven en goed blijven.” Ook sluit ze niet uit dat de blondine misschien wel vervangen zou kunnen worden. ,,Misschien is het met iemand anders, misschien doe ik het zelf nog. Op dit moment hang ik er een beetje tussenin.” aldus Janzen.

Van grap naar uitverkochte zaal

,,Wat n tijd geleden begon met een ‘gebbetje’, heeft als eindresultaat een 2 dagen uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Ik kan het eigenlijk niet echt geloven, ik heb er zoveel zin in, jullie gaan een FANTASTISCHE avond beleven” schreef de presentatrice afgelopen vrijdag op haar Instagram-account. Ook liet ze eerder al weten dat deze party een mooie afsluiter zou zijn voor het tv-programma. Want ‘hoe moet ik daar nou nog overheen’? aldus een gelukkige Chantal.

Meer DenD