Chantal Janzen reageert merkwaardig op vraag over Marco Borsato

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chantal Janzen heeft merkwaardig gereageerd op de vraag of ze nog persoonlijk contact heeft met Marco Borsato. ,,Ik wil het daar verder bij laten.”

Marco Borsato wordt vervolgd voor het seksueel misbruiken van een destijds minderjarig meisje. Dat heeft het openbaar ministerie woensdagochtend bekendgemaakt. BN’ers kregen gisteren van RTL Boulevard massaal vragen over de situatie, maar niemand wil er veel over kwijt.

Merkwaardig antwoord

Ook Chantal Janzen kreeg vragen over Marco. ,,Ik kreeg een bericht van iemand dat dit ging gebeuren en het enige dat ik erover kan zeggen, wat denk ik heel veel mensen vandaag erover zullen zeggen, is dat het hartstikke verdrietig is voor iedereen die hiermee te maken heeft”, zei ze erover.

Maar heeft Chantal ook persoonlijk contact met Marco? Kennelijk wilde ze het daar absoluut niet over hebben, want ze gaf een merkwaardig antwoord. ,,Ik wil het daar verder bij laten, maar het is heel pittig.”

‘Geen appje’

Gerard Joling gaf daarentegen wel een duidelijk antwoord op die vraag. ,,Ik heb helemaal geen appje gestuurd”, zei hij. ,,Ik denk in dit geval moet je helemaal niks… Er zit zoveel in die man zijn hoofd, daar moet je niet in storen. Gewoon laten rusten en afwachten.”

Marco Borsato

Volgens het OM wordt Marco Borsato ontucht met een minderjarige ten laste gelegd. Borsato wordt ervan verdacht het slachtoffer onzedelijk te hebben betast. Borsato reageerde volgens zijn advocaat teleurgesteld op de beslissing om hem te vervolgen en zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die de aangifte van smaad en laster tegen de aangeefster ondersteunen.

Aangifte

De vrouw verklaarde in de aangifte, die ze in december 2021 deed, dat Marco aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde. Het misbruik gebeurde volgens haar tussen 2014 en 2019.

Tags

CHANTAL JANZENMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck