Chantal Janzen snauwt naar vakantiegangers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Chantal Janzen is verbaasd dat Nederlanders nog steeds ‘voor de fun’ op vakantie gaan tijdens de pandemie. Dit laat zij weten in een interview met het AD.

,,Ik hoor nog steeds van mensen die op vakantie gaan, voor de fun” zegt Chantal tijdens het interview en haalt even uit naar alle vakantiegangers: ,,Uitzonderingen daargelaten – ik kan me er alles bij voorstellen dat mensen naar familie gaan, of uit nood op reis gaan – , als de hele maatschappij van je vraagt thuis te blijven en op te passen, maar jij voelt je zo superieur om daarboven te staan, dan heb je het volgens mij echt niet begrepen” aldus de geïrriteerde actrice.

Triest

Janzen vindt het “triest” als mensen, zeker bekende Nederlanders, gaan zitten klagen. Zij hoopt eerder dat de lockdown gaat helpen. ,,Dat we straks weer publiek in onze studio hebben. Maar vooral dat het met de wereld een stukje beter gaat.”

BN’ers vieren vakantie

Veel verschillende BN’ers gingen toch nog op vakantie aan het einde van 2020. Zo kocht Bizzey afgelopen zomer op Bali een stuk land waar hij twee villa’s op heeft laten bouwen. De rapper vond het noodzaak om even een kijkje te nemen op het eiland omdat de twee huizen nog niet af zijn en deze gaat verhuren.

Ook Lil’ Kleine pronkt met zijn vakantiefoto’s en video’s op social media. De rapper lachte zelfs de Nederlanders uit dat ze in lockdown moeten zitten terwijl hij met zijn gezin in Dubai aan het vertoeven was.

Rapper Joanna Fraser, Boef en Amanda Balk vieren ook vakantie in Dubai. Najib Amhali is daar ook te vinden. De cabaretier gaf daar een Oudejaarsconference.

Tags

CHANTAL JANZENLOCKDOWNVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck