Chantal Janzen sneert naar Glennis

Chantal sneert naar Glennis
Door: Charlotte Wijnen
10-01-2022

The Voice of Holland is pas net begonnen en het is nu al rumoerig rond de nieuwe coach Glennis Grace. Na de aflevering van vrijdag plaatste Glennis een bericht op Instagram waarin ze iedereen bedankte, maar daarin ‘vergat’ ze Chantal Janzen…

Afgelopen vrijdag ging het twaalfde seizoen van The Voice of Holland van start. Coach Jan Smit hield het na één seizoen alweer voor gezien, en Glennis Grace heeft nu het stokje van de zanger overgenomen.

‘Geen dank hoor’

Na de aflevering plaatste Glennis een bericht op Instagram waarin ze iedereen bedankte. Ze is vooral dankbaar voor het vertrouwen van de coaches Anouk, Ali B en Waylon. ,,Bedankt voor jullie vertrouwen, waardering en respect. Jullie maakten het makkelijk voor me en gaven mij alle ruimte om te vliegen en om mij veilig te laten voelen”, schrijft Glennis.

Ook alle andere mensen die aan het programma meewerken worden bedankt. Chantal Janzen, die het programma presenteert, wordt hierin niet genoemd. ,,Geen dank hoor”, sneert de presentatrice onder de post van Glennis.

Volgers staan achter Chantal

Volgers zijn het blijkbaar met Chantal eens, want ze krijgt een hoop steun. Meer dan vierhonderd volgers liken haar reactie. ,,Heerlijk op zo’n manier reageren. Zegt alles over jouw stijl humor! Heel geraffineerd boodschapje uitdelen”, reageert een volger.

Meer DenD