Chantal Janzen spijt van fillers: ‘Ik had hamsterwangen’

Chantal gebruikte jarenlang fillers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chantal Janzen was in het verleden niet vies van een prikje hier of daar. In een openhartige post op Instagram kijkt de presentatrice terug op die tijd. ,,Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen.”

Chantal gaf begin dit jaar toe dat ze voor haar televisiewerk gebruik maakte van fillers om er mooier uit te zien. Maar door het coronavirus stopte ze ermee. Achteraf pakte dat goed voor haar uit, want eigenlijk vindt ze zichzelf mooier zónder fillers.

Van hamsterwangen naar kraaienpoten

Op Instagram doet ze een boekje open over haar fillers. ,,Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen”, zo begint ze haar bericht. ,,Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft.”

En hoewel ze zelf eerder ook niet vies was van fillers, wil ze haar volgers een belangrijke boodschap meegeven. ,,Onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet.”

Tags

CHANTAL JANZENFILLERSSPIJT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck