Chantal Janzen verkoopt huis in diepste geheim: ‘Maakt miljoenenklapper’

Chantal verkoopt huis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz hebben een drastisch besluit genomen: ze hebben hun huis in het Amsterdamse Museumkwartier in het diepste geheim verkocht, ontdekte weekblad Party.

Volgens het weekblad maakt het stel ruim een miljoen euro winst. Chantal en Marco kozen voor de zogeheten ‘stille verkoop’. Party meldde eerder dit jaar dat zij hun droomwoning hebben gekocht in de chique buurt Museumkwartier in Oud-Zuid, voor 3,7 miljoen euro. Ze lieten er een hypotheek op vestigen van ruim 4,5 miljoen.

Terug naar oude buurt

Chantal en Marco keren hiermee terug naar hun oude buurtje, want zij woonden al eerder in deze straat. Vanuit hier verhuisden ze naar hun vorige woning. Op het moment dat Janzen en Geeratz hun huidige stulpje kochten, was er nog niets bekend over de verkoop van hun oude woning. Party ontdekte dat Chantal en haar man hun woning op 3 april van dit jaar, in het diepste geheim, hebben verkocht, voor een bedrag van ruim 3 miljoen euro. Het stel kocht het pand in 2009 voor 1.535.000 euro. Chantal en haar gezin wonen al sinds begin van dit jaar in het nieuwe huis.

In haar hart gesloten

De presentatrice, die opgroeide in het Limburgse Tegelen, heeft Amsterdam in haar hart gesloten. ,,Oud-Zuid doet me een beetje denken aan het dorp waarin ik opgroeide. Ik woon nu op een mooie plek waar ik altijd naar dezelfde bakker en supermarkt ga. Door alle herinneringen, opgebouwde vriendschappen en liefde voelt het echt als thuis.”

Tags

CHANTAL JANZENVERHUIZENWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck