Chantal Janzen verwijdert artikel over Ozempic: ‘Te veel kritiek’

Chantal's promotie voor drugsgebruik valt in verkeerde aarde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is lezers van &C Magazine, het magazine van Chantal Janzen, opgevallen dat een artikel over afvallen met Ozempic is verwijderd. Volgens juicekanaal Realityfbi heeft Chantal te veel kritiek op het artikel gekregen.

‘Joy viel 20 kilo af met Ozempic’, kopte &C Magazine afgelopen weekend. In het artikel vertelde Joy het volgende: ,,Ik vond het heel lastig om aan mezelf toe te geven dat ik niet op eigen houtje kon afvallen.” Daarom besloot ze Ozempic te slikken, een geneesmiddel voor mensen die lijden aan diabetes type 2.

Artikel over Ozempic

Door Ozempic daalt je bloedsuiker waardoor je eetlust afneemt. Het middel is heel populair bij sterren zoals Kim Kardashian, waardoor het al snel een hype werd op social media. Naast het feit dat het medicijn nooit goedgekeurd is om mee af te vallen, is de vraag naar het middel zó hard toegenomen dat mensen die het middel écht nodig hebben het niet altijd meer kunnen krijgen omdat apothekers geen voorraad meer hebben.

Kritiek

Inmiddels heeft Chantal Janzen het artikel over Ozempic verwijderd. ,,Klopt het dat het bericht over Joy (Ozempic) niet meer op de stories staat? Ook bij Andcgram is het weg uit de berichten”, schreef een volger in een bericht aan juicekanaal Realityfbi. ,,Waarschijnlijk hebben ze er te veel kritiek op gekregen”, antwoordt het kanaal. Ook op de website van &C is het artikel niet meer te vinden.

Tags

CHANTAL JANZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck