Chantal Janzen en Lil’ Kleine: wel kussen maar niet slapen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Chantal Janzen sliep een nacht bij rapper Lil’ Kleine, maar voelde zich alles behalve prettig. Liever lag ze thuis in haar eigen bed.

Voor haar programma Chantal blijft Slapen, slaapt Chantal bij verschillende BN’ers. In dit seizoen slaapt ze ook bij rapper Lil’ Kleine. En hoewel ze het vaak lastig vindt om in een vreemd bed en in een vreemde kamer te slapen, was haar nacht bij Lil’ Kleine thuis toch wel het meest vreemd.

Sleutel

“Bij Lil’ Kleine vond ik het wel apart dat ik de sleutel kreeg van zijn huis”, vertelt Chantal tegen Telegraaf Vandaag. “Hij wilden nog langer uit, en dat trok ik niet.” Janzen lag op de bank in de woonkamer, en voelde zich niet helemaal prettig. “Ik lig in de woonkamer in mijn pyjamaatje. Het is gewoon een ontzettend rare gewaarwording. Wat tref ik hier dadelijk aan, wat komt er zo binnen? Dat denk je zeker met zo’n gast.”

Kussen

Toch zijn de twee best wel close geweest. Ieder geval in een fotoshoot voor het mediaplatform van Chantal Janzen. Ze stonden hand in hand en hebben elkaar zelfs een kus op de mond gegeven. Er leek een goede klik te zijn tussen de twee BN’ers, maar blijkbaar ging bij elkaar slapen toch nog een stapje te ver.

Tags

Chantal blijft slapenChantal JanzenLil' Kleine

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie