Chantal Janzen wil nooit meer werken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als het aan Chantal Janzen ligt gaat ze nooit meer werken. Ze wil dat alle programma’s worden uitgezonden die al opgenomen zijn, maar niets nieuws meer maken. Dat vertelt ze in de nieuwe &C-video.

Hormonen

Op 29 maart beviel Chantal Janzen van zoontje Bobby. Sindsdien wil ze niet meer werken en alleen nog maar bij haar zoontje zijn. ,,Ik ga niets meer doen. Alles wat je nu op tv ziet is al opgenomen en ik ga voorlopig nergens heen. Ik wil dit gewoon de hele dag”, zegt ze in de video. De presentatrice en actrice is de laatste weken enorm emotioneel. Volgens eigen zeggen komt dat door blijdschap maar ook door de hormonen. ,,Ik heb alleen maar gehuild in het begin. Maar ik ben echt wel heel gelukkig en opgelucht dat het allemaal zo goed is gegaan.”

James

Toen Chantal beviel van zoontje James in 2009 ging het niet vlekkenloos. James kwam ter wereld met een keizersnede en moest samen met Chantal een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Bij Bobby ging het allemaal veel makkelijker, en stond ze al een paar uur na de bevalling met Bobby in haar armen buiten.  „Los van het ene uur dat de ruggenprik nog niet werkte, vond ik het eigenlijk best wel mooi. Ik had altijd een hekel aan mensen die zeiden: oh, ik vond het prachtig, een bevalling. Ik vond het heel mooi, omdat het goed ging.”

Of Chantal echt niet meer gaat werken de komende jaren is nog even afwachten. De presentatrice zei precies hetzelfde na de geboorte van James, maar stond negen weken later gewoon weer op planken in musical Tarzan.

 

Tags

BOBBYCHANTAL JANZENJAMESSTOPPENWERKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie