Chantal Janzen wil slapen met Mark Rutte

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Chantal Janzen wil graag het bed delen met president Mark Rutte. Dat schrijft ze op haar Instagram. Ze schrijft er wel bij dat het voor haar programma is, zodat Rutte haar vraag niet verkeerd begrijpt. Waarschijnlijk gaat het om het programma ‘Chantal blijft slapen’.

Benefiet

Chantal heeft vijf minuten lang de voicemail van Mark Rutte ingesproken, met de telefoon van voormalig president Jan Peter Balkenende. Dat deed ze op een benefietgala waar geld werd opgehaald voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Rutte had blijkbaar een voorwerp gedoneerd om te veilen, en die is uiteindelijk door iemand gekocht voor meer dan 15.000 euro!

Foto

Op Instagram schrijft Chantal het volgende: ,,Sorry dat Jan Peter u belde afgelopen zaterdagavond om 23.20u. U had weekend, en stond natuurlijk net koud in de Kleine Cooldown, gaat je telefoon. Ik was het die daarna uw voicemail heeft ingesproken 5 minuten lang. Wellicht heeft u door al het lawaai op de achtergrond niet duidelijk meegekregen waarvoor, maar JP en ik stonden in ieder geval niet kachellam in Het Lammetje of Palladium, maar op een benefietgala. Dus ik dacht ik praat u hier via insta even bij over de uitslag (want JP wilde uw nummer niet geven): Uw veilingitem is eruit gegaan voor meer dan 15k, dat is heel mooi voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. En daar ging het om. Dus eind goed al goed. Groetjes van mij en JP.
P.S de vraag over dat slapen bij u was voor ’n programma, niet dat u door al het rumoer op de achtergrond een ander plan verwacht. Peaceout gozer.”

https://www.instagram.com/p/BqrdNrlnWLK/

 

 

 

Tags

bed delenChantal blijft slapenChantal JanzenMark RutteSlapen

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie