Chantal Janzen in de wolken met haar zoontjes

952

Tienduizenden fans van presentatrice Chantal Janzen (39) genoten van de eerste foto van zoon James (9) samen met baby Bobby. Het kiekje, op Instagram, waarop de broertjes elkaar knuffelen had in een mum van tijd tienduizenden likes.

,,Het klinkt als een stoer jongensboek”, schrijft een van de volgers.  Chantal liet vorige week al weten dat haar tweede kind op 29 maart gezond ter wereld was gekomen. ,,And then there was Bobby”, schreef ze bij een foto.

Baarmoederhals

Vorig najaar verraste Chantal Janzen iedereen met het nieuws dat ze opnieuw in verwachting was. Chantal nam na de geboorte van zoon James uitgebreid de tijd voor haar carrière. Aan een nieuwe zwangerschap dacht ze niet vanwege fysieke problemen. Een aantal jaren geleden werden onrustige cellen uit haar baarmoederhals verwijderd.

In de rats

Nadat bekend werd dat James een broertje zou kregen, reageerde ze opgelucht. ,,Hij zei: Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed.” Dus toen zaten wij wel in de rats. Maar hij blijft bij ons wonen, want het wordt dus een jongetje.”

And then there was Bobby💙 29•03•2018

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on