Chantal uit MAFS wil trouwring houden

Married At First Sight
Door: Tanja Brouwer
25-02-2020

Als het aan Chantal uit Married at First Sight ligt houdt ze toch nog een aandenken over aan het huwelijksavontuur. De man wees ze af, maar de trouwring vond ze wél mooi. De teleurstelling was dan ook groot toen ze die terug moest geven.

Paniekaanval voor huwelijk

Weken geleden was al duidelijk dat de blonde Chantal en de gezellige Henk, die meteen bekend stonden als ‘Wenkie en Henkie’ door de opvallende donkere wenkbrauwen van Chantal, niet bij elkaar pasten. Henk deed zijn best maar Chantal leek het al vanaf het begin te hebben opgegeven. Nog voordat ze Henk had gezien en ze getrouwd was kreeg ze een paniekaanval en wilde ze zich het liefst terugtrekken.

Carlo ging langs in Den Haag en bezocht Chantal in haar woning. De presentator vraagt hoe het met haar gaat, en de blondine breekt. Ze zegt dat ze heel graag had gewild dat het experiment zou lukken en de ring af doen ziet ze echt niet zitten. ,,De ring is me wel dierbaar.” Toch moet ze de ring teruggeven.

Twitter

Zoals gewoonlijk kozen de kijkers de kant van Henk en schreven ze volop op Twitter over de nogal bijzondere uitspraken van Chantal. De vrouw lijkt de verantwoordelijkheid voor het mislukken van het huwelijk bij Henk te leggen en ziet haar eigen oordeel in. De kijkers vinden het niet erg om de blondine te wijzen op haar eigen gedrag.

 

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen