Chantal: ‘Zonder Marco ben ik niets’

Door: Tanja Brouwer
22-10-2019

Drukke agenda’s, veel van huis zijn en veel aandacht krijgen: voor bekende Nederlanders kan het moeilijk zijn een goed huwelijk te onderhouden. Chantal Janzen ziet veel mensen om zich heen uit elkaar gaan, maar zij is al jaren gelukkig met Marco Geeratz. En dat komt volgens haar omdat ze haar huwelijk altijd op nummer één zet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Leeg huis

,,Zonder Marco ben ik niets”, zegt de presentatrice tegen weekblad Story. ,,Ik werk natuurlijk in een gek wereldje. Met veel ego’s, mensen die elke dag op televisie komen en zich daarnaar gaan gedragen. En die vergeten wat echt belangrijk is. In de loop der jaren heb ik zoveel huwelijken zien stuklopen.” Chantal zet alles op alles om zichzelf, Marco en haar kinderen daarvoor te behoeden, want ze ziet in dat een stabiel en gelukkig thuisfront het allerbelangrijkste is. ,,Ik vind mijn tv-werk heel leuk”, zegt ze. ,,Maar het zou niets waard zijn wanneer ik ‘s avonds in een leeg huis kom. Dat Marco er niet zou zijn. Ik geloof ook niet dat ik dit zonder hem bereikt zou hebben.”

Chantal is al dertien jaar samen met Marco. Ze kennen elkaar nog langer, want Marco was een vriend van de broer van Chantal en leerden elkaar kennen toen ze nog kind waren. Inmiddels hebben ze twee kinderen: James (10) en Bobby (1). Wie naar het Instagramaccount van Chantal kijkt ziet hoe dol ze is op haar twee jongens, want ze post vaak foto’s en filmpjes van hen. 

 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

 

Meer DenD