Charlène miljoenenovereenkomst met echtgenoot prins Albert

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Prinses Charlène is al een aantal weken terug in Monaco, na haar vier maanden durende therapie in Zwitserland vanwege haar mentale instorting. Hoewel de vrouw van prins Albert nog niet klaar was om haar officiële verplichtingen te hervatten, zou zij hiervoor zo’n 12 miljoen per jaar van hem mogen incasseren…

,,De terugkeer is slechts tijdelijk. En daarachter zou een moeilijk contract zitten”, onthult Franse tijdschrift Voici. De prinses zou 12 miljoen euro per jaar krijgen, haar eigen personeel en haar leven in Gent voortzetten. 

In ruil

In ruil daarvoor moet zij wel deelnemen aan “officiële uitvoeringen”, zoals de Bal de la Rose, gecreëerd door prinses Grace van Monaco in 1954, die de high society elk jaar samenbrengt om geld in te zamelen voor het helpen van mensen in moeilijkheden en kansarme kinderen.

Op 30 april ontmoette prinses Charlene van Monaco haar familie naar de Monaco E-Prix autorace. Een verschijning die de Monegasken hadden overtuigd dat de prinses niet langer haar leven binnen de koninklijke familie wenst te maken. Het publiek zal de details waarschijnlijk nooit echt te weten komen. Het contract verplicht Charlène tot geheimhouding, laat BILD weten.

Tags

CHARLENEMONACOPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck