‘Charlène moedigde prins Albert aan om buitenechtelijke kinderen te zien’

Door: Ditjes en Datjes
11-09-2021

Prinses Charlène (43) zou prins Albert van Monaco (63) juist hebben aangemoedigd om zijn twee buitenechtelijke kinderen vaker te bezoeken. Dit vertelt een bron aan het tijdschrift People, wat tegenstrijdig is met voorgaande geruchten, dat Charlène juist niet zou willen dat Albert tijd doorbrengt met zijn andere kinderen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Albert heeft naast zijn tweeling met Charlène, Gabriella en Jacques (6), ook nog andere kinderen bij verschillende vrouwen. Jazmin Grace (29) is een van zijn dochters en heeft de prins nog een buitenechtelijke zoon genaamd Alexandre van 18 jaar.

Erkend

Zo’n vijftien jaar terug heeft Albert zijn twee oudste kinderen pas erkend. De prinses schijnt haar man, die sinds 2006 samen zijn, ertoe gezet hebben om zijn kinderen vaker te zien. De bron vermeldt aan het tijdschrift: „Charlène was echt degene die probeerde om de hele familie bij elkaar te krijgen”.

„Ze is op bepaalde manieren echt een voorvechter voor die kinderen”, zegt de bron. „Ik zeg niet dat Charlène ze de hele tijd over de vloer wil hebben, want er is op veel fronten nog wel wat onenigheid. Maar Charlène wilde het voor Alexandre graag makkelijk maken om met Albert om te gaan en zij was heel bemoedigend richting Albert om hem als kind te omarmen.”

Huwelijksproblemen

Geruchten gingen dat de prinses vanwege een huwelijkscrisis in Zuid-Afrika zou verblijven, maar Albert ontkent dit: „Ze verliet Monaco niet omdat ze boos was op mij of wie dan ook”. Op het moment dat de prinses zou terugkeren naar Monaco, kreeg ze weer last van een complicatie. Met spoed moest ze naar het ziekenhuis. Twee dagen later werd gemeld dat haar toestand weer stabiel is. Wanneer Charlène weer teruggaat naar Monaco is nog onbekend.

Meer DenD