Charlène oogt broos op intiem moeder dochter moment

Charlene oogt broos op moment met dochter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Charlène is weer even terug in Monaco en deelt een intiem moeder dochter moment op Instagram. Ze houdt Gabriella stevig vast en is ongetwijfeld blij dat ze haar dochter weer in haar armen heeft. Toch valt het volgers op dat Charlène nog altijd ongelukkig oogt. ,,Nog steeds een trieste blik in haar ogen”, luidt het.

Charlène deelt een zeldzaam moeder dochter moment op Instagram. ,,Ik heb genoten van elk moment om mijn prinses voor te bereiden op haar eerste officiële evenement. We kijken uit naar een geweldige avond bij de fashion awards”, schrijft Charlène bij de foto met haar dochter.

‘Zulke droevige ogen…’

Hoewel Charlène zegt dat ze geniet van het moment, valt het volgers op dat de prinses nog altijd ongelukkig oogt. ,,Zulke droevige ogen…”, reageert een volger. Andere volgers beamen dit. ,,Helaas is het hele gezicht erg verdrietig”, luidt het in de reacties.

Geheim contract

Het is geen geheim dat Charlène zich ongelukkig voelt in Monaco. Al een lange tijd wordt er gefluisterd dat Charlène naar een leven buiten de paleismuren verlangt. Daar zou eindelijk een oplossing voor bedacht zijn, want er zijn details uitgelekt over een geheim contract.

Het geheime contract betekent dat Albert en Charlène niet gaan scheiden, maar er gaat wel een hoop veranderen. Zo zou Charlène een toelage van twaalf miljoen euro per jaar krijgen en naar Genève verhuizen. Af en toe zal ze terugkeren naar Monaco voor verplichtingen zoals op de Nationale Feestdag.

Dáárom nog steeds ongelukkig?

Maar er zit een addertje onder het gras. Want hoewel Charlène eindelijk rust krijgt, moet ze haar kinderen Jaques en Gabriella achterlaten bij hun vader. De tweeling blijft in Monaco naar school gaan en in de vakanties kunnen zij naar Charlène toe. Oogt de prinses dáárom nog zo ongelukkig?

Tags

CHARLENEGEHEIMMONACOPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck