‘Charlène verblijft in ontwenningskliniek in Zwitserland’

Charlene heeft zich laten opnemen in ontwenningskliniek
Door: Charlotte Wijnen
19-11-2021

Prinses Charlène houdt de gemoederen flink bezig. Bijna twee weken geleden keerde ze terug naar Monaco, maar sindsdien is ze weer van de radar verdwenen. En nu blijkt dat ze niet in Monaco verblijft, maar in een ontwenningskliniek in Zwitserland.

‘Niet alleen fysiek’

Nauwelijks heeft ze voet aan wal gezet in Monaco of Charlène is alweer vertrokken. Prins Albert bevestigde al dat Charlène niet in Monaco verblijft, maar haar wel binnenkort kan bezoeken. Waar Charlène zich bevindt, zou de prins niet willen zeggen.

Wel liet hij wat los over de gezondheid van zijn vrouw. ,,Er is veel vermoeidheid, maar de aandoening is niet alleen fysiek. Het kan alleen worden behandeld met een periode van rust”, aldus Albert.

LEES OOK

Albert bevestigt dat Charlène niet in Monaco is

Ontwenningskliniek?

Volgens het Franse Voici zou Charlène zelf hebben besloten een stap terug te doen. Maandag zou ze daarom het Prinsendom alweer hebben verlaten op weg naar Zwitserland. Eenmaal daar aangekomen, zou ze een paar dagen hebben doorgebracht met vrienden. En nu is het tijd om verder te herstellen: Charlène heeft zich aangesloten bij een ontwenningskliniek, zo meldt Voici.

Om welke kliniek het zou gaan, blijft vooralsnog onbekend. Maar omdat Albert benoemde dat de aandoening van zijn vrouw ‘niet alleen fysiek’ is, is het mogelijk dat ze verblijft in The Kusnacht Practice. Op de website is te lezen dat het behandelcentrum de meest exclusieve is van de wereld. De kliniek heeft een enorm breed aanbod aan medische en mentale behandelingen.

Maar waar ze ook verblijft, het is te hopen dat Charlène snel weer herstelt en eindelijk weer kan terugkeren naar haar gezin.

Meer DenD