Charles en Camilla ontmoeten acteur en clubeigenaar Ryan Reynolds

Door: Ditjes en Datjes
09-12-2022

De Britse koning Charles en koningin-gemalin Camilla hebben vrijdag in de stad Wexham acteur Ryan Reynolds ontmoet. Dat melden Britse media. Het koninklijk paar deed dit tijdens een bezoek aan Wales.

Deadpool-ster Reynolds en zijn collega Rob McElhenney kunnen zich sinds februari officieel de eigenaren noemen van de Welshe voetbalclub Wrexham AFC. De acteurs, die 2 miljoen pond neertelden voor de overname, hebben grootse plannen met de club. Zo willen Ryan en Rob onder meer investeren in de damesteams en ervoor zorgen dat het eerste team terugkeert in de English Football League (EFL). Verder staat ook een renovatie van het stadion op de agenda.

De Canadees Ryan en de Amerikaan Rob hebben de voetbalclub overgenomen omdat ze willen dat deze internationaal bekend wordt. Eind vorig jaar kreeg het tweetal goedkeuring van de Wrexham Supporters Trust Board. Van de 2000 leden stemden toen slechts 26 tegen de overname.

Wrexham AFC werd opgericht in 1864 en komt uit in de Welshe National League, het vijfde niveau waarin de club momenteel zevende staat.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD