‘Charles en Diana’ slepen beide Golden Globe in de wacht

Door: DitjesDatjes
01-03-2021

Emma Corrin en Josh O’Connor, die de rollen van prinses Diana en prins Charles spelen in het vierde seizoen van de Netflix-serie The Crown, zijn beide in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de Golden Globes. Ze wonnen in de categorie Best Performance by an Actor/Actress Television Series Drama. Het is voor beide acteurs de eerste Golden Globe die ze winnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ontzettend bedankt, dit is echt een enorme eer. Ik wil het hele team bedanken voor de geweldige tijd die ik op de set heb gehad. En vooral heel veel dank aan mijn ‘Prince Charming’ Josh O’Connor, zonder jou had ik dit niet gekund,” aldus Corrin, die totaal overvallen leek te zijn met de prijs. Ze bedankte ook wijlen prinses Diana voor haar compassie en empathie. “Namens iedereen die zich u herinnert en in zijn of haar hart draagt: bedankt voor alles.”

Emma versloeg haar The Crown-collega Olivia Colman, die voor haar rol als Queen Elizabeth in dezelfde categorie genomineerd was.

O’Connor was eveneens verrast met zijn winst. Hij gaf onder andere mede-genomineerden Al Pacino (Hunters) en Jason Bateman (Ozark) het nakijken. Hij kon nauwelijks geloven dat hij gewonnen had. “Pfff…wow. Dit is echt ongelooflijk, echt ongelooflijk. Wat een eer om met deze mensen genomineerd te mogen zijn. Ik ben enorm dankbaar voor deze prijs en wil het hele team van The Crown bedanken voor alles.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD