Charles reikt lintjes uit aan Elvis Costello en Lee Child

Door: DitjesDatjes
14-02-2020

Prins Charles heeft vrijdag op Buckingham Palace onderscheidingen overhandigd aan zanger Elvis Costello en schrijver Lee Child. Op Instagram deelde de Britse prins foto’s van de ceremonie.

Elvis Costello mag zich voortaan officier in de ‘most excellent order of the British Empire’ (OBE) noemen vanwege zijn verdiensten in de muziekwereld.

Lee Child, de schrijver van de Jack Reacher-boeken, kreeg een hogere onderscheiding. Hij werd benoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk en mag zodoende de titel CBE achter zijn naam zetten. De schrijver ontving de onderscheiding voor zijn verdiensten in de schrijfwereld.

Verder ontving Jayne Ludlow, bondscoach van het vrouwenvoetbalelftal van Wales de onderscheiding van MBE voor haar verdiensten voor voetbal. Ook Michelle Kerr, bondscoach van de Schotse voetbalvrouwen mag zich na vandaag Member in de Orde van het Britse Rijk noemen.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen