Charli en Dixie D’Amelio krijgen kipnuggets aangeboden als troost

Door: DitjesDatjes
21-11-2020

Een kipnuggetbedrijf in Amerika heeft het te doen met de twee TikTok-sterren Charli en Dixi D’Amelio. Charli, die met 98,5 miljoen volgers de populairste gebruiker is op het platform, mag volgens TMZ rekenen op een ton gratis kipnuggets als troost na de ophef over een filmpje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Charli en Dixi raakten de afgelopen dagen in opspraak vanwege een filmpje waarin de zussen samen met hun familie aan tafel slakken moeten eten. Met name Dixi was niet te spreken over de Franse delicatesse en moest aan tafel overgeven. De kijkers vonden de TikTok-sterren verwaand en de zussen raakten miljoenen volgers kwijt.

Als troost mogen ze zich nu laven aan een ton gratis kipnuggets van Yummy Dino Buddies. Het bedrijf hoopt dat de nuggets bij de zussen in de smaak vallen.

Charli liet vrijdag in een Instagram livevideo weten dat ze overweegt te stoppen met sociale media na de ophef. Ze werd de afgelopen dagen naar eigen zeggen overspoeld met doodsbedreigingen en nare reacties. In zo’n online-wereld wil ze niet bewegen, zei ze huilend in een nieuw filmpje.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD