Charlie Sheen over auto-ongeluk dochter: zielige ex-vriend reed

Door: DitjesDatjes
01-07-2022

Niet de dochter van Charlie Sheen, maar haar ex-vriendje bestuurde de auto waarmee de twee een ongeluk kregen. Dat schrijft de 56-jarige acteur op Twitter. Donderdag- op vrijdagnacht meldden verscheidene media dat Lola Sheen haar auto in de prak had gereden, maar dat klopt dus volgens haar vader niet.

“Ik wil dit even duidelijk hebben: mijn dochter Lola reed NIET en het was haar vriend – nu ex-vriend – Will Torrance, een 16-jarige zonder rijbewijs, die reed”, schrijft Sheen. Torrance zou wel een zogenoemd driving permit hebben, dat is een soort rijbewijs dat iemand krijgt die nog lerende is. “Hij heeft tegen de politie gelogen, omdat het een zielige lafaard is. Hij negeerde schaamteloos al haar angstige verzoeken om langzamer te rijden.”

De Two And a Half Man-acteur is overduidelijk nogal boos op zijn ex-schoonzoon, want hij sluit zijn bericht af met de afkorting ‘GfysW’, die vermoedelijk staat voor ‘Go fuck yourself, Will’. In de reacties kan Sheen echter niet op veel steun rekenen. Zijn volgers vinden het laf dat hij een minderjarige jongen aan de schandpaal nagelt. Lola Sheen kwam er met slechts wat hoofdpijn van af.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD