Charlize Theron komt 23 kilo aan voor filmrol

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Charlize Theron gaat wel heel ver voor een filmrol. De normaal slanke Charlize is voor een nieuwe film maar liefst 23 kilo aangekomen, en voelde zich daardoor vermoeid, ongelukkig en depressief.

Zonnetje

De film gaat over een ongezonde, ongelukkige, vermoeide moeder. Helaas voor Charlize bleek het niet alleen haar rol in de film Tully te zijn, maar ook werkelijkheid te worden. ,,Ik werd – net als het personage – een ongelukkige en vermoeide moeder. Ik wilde echt voelen wat zij voelde, maar ik werd echt depressief. In combinatie met al het ongezonde voedsel dat ik at en de dranken met veel teveel suiker… Nee, ik was niet het zonnetje op de set.”

Macaroni

Het aankomen ging haar ook niet makkelijk af. De eerste weken was het wel leuk, vertelt ze aan Entertainment Tonight. Daarna werd het moeilijker om de aangekomen kilo’s te behouden. ,,Ik herinner me dat ik mijn wekker in het holst van de nacht zette om te eten. Dan stond er een bord koude macaroni met kaas op mijn nachtkastje en dan propte ik dat naar binnen. Het is echt niet makkelijk om zo’n zwaar gewicht te onderhouden.”

 

Tags

AANKOMENCHARLIZE THERONDIKFILM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck