Charly Luske vergelijkt verstootte familie met afval

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Onvoorwaardelijk van je familie houden klinkt Charly Luske misschien vreemd in de oren. Hij heeft namelijk geen contact meer met allebei zijn ouders, een paar leden van zijn familie en een aantal vrienden. In weekblad Story doet hij zijn verhaal, en vergelijkt hij zijn voormalige geliefden zelfs met afval.

Vader

,,Ik heb in mijn leven flink wat mensen gedag gezegd”, vertelt de acteur aan het weekblad. ,,Mijn ouders, wat familie en sommige vrienden. Ik kan daar heel hard in zijn. Maar zo veel mensen blijven in een situatie hangen die niet goed voor ze is, waarin ze niet goed behandeld worden door anderen.” Charly wilde een goede vader zijn voor zijn kinderen, en blijkbaar was afscheid nemen van zijn dierbaren daarvoor nodig. ,,Ik heb besloten: dit is mijn leven en ik heb twee kinderen, die moeten de leukst mogelijke vader krijgen. Die krijgen ze pas als ik al het afval in mijn leven leer scheiden.” Alleen dan is Charly gelukkig, verklaart hij.

Getroebleerde kant

Charly heeft ook wel door dat hij zelf verre van perfect is. Hij vindt zijn vrouw en moeder van zijn kinderen Tanja Jess een veel beter persoon. ,,Ik heb best een getroebleerde kant van mezelf en ben verre van perfect”, legt Charly uit. ,,Als Tanja en ik een probleem hebben, ligt dat voor negentig procent van de gevallen aan mij.”

 

 

Tags

CHARLY LUSKECONTACTFAMILIEMOEDEROUDERSTANJA JESSVADERVRIENDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck