Chateau Meiland-kijkers hebben medelijden met jarige Vivé: ‘Heel krenterig’

Geld lijkt op bij de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Chateau Meiland stond gisteren volledig in het teken van de tweede verjaardag van Vivé, het dochtertje van Maxime en Leroy. De familie ging op zoek naar cadeautjes, maar vond het niet nodig om het in te laten pakken. Kijkers reageren verbaasd. ,,Te krenterig voor inpakpapier?”

Martien, Erica, Montana en Maxime gingen samen op pad om cadeautjes voor Vivé te scoren. En dat was nog niet zo makkelijk. Om de beurt presenteerden ze in de winkel cadeautjes aan Maxime die ze hadden uitgezocht. Maar volgens Maxime begreep met name haar moeder er helemaal niks van. ,,Blokken? Dat geef je aan een kindje van één, maar Vivé wordt al twee! Dat is echt sáái.”

‘Inpakken is onzin’

Uiteindelijk scoort de familie een pop, een speelgoedkassa en een speelgoedachtbaan. Bij de kassa besluiten Martien en Erica dat inpakken niet nodig is. ,,Inpakken vind ik een beetje onzin. Dat kind is twee”, zegt Erica. Martien is het daar helemaal mee eens. ,,We doen het gewoon in een vuilniszak en dan nemen we het mee naar het pannenkoekenrestaurant.”

‘Vind je het niet leuk?’

Uiteindelijk wordt de pop uit de verpakking gehaald en in een tas gegooid. Handig, vindt Maxime. Dan hoeft ze namelijk niet nóg een keer het oud papier weg te brengen. ,,Ik heb inderdaad net vanochtend het karton weggebracht”, zegt ze. Maar als de pop uit de tas wordt gehaald, is Vivé helemaal niet blij met haar cadeau. ,,Vind je het niet leuk? Nee?”, vraagt Maxime aan haar dochtertje. Had de familie de pop toch beter kunnen inpakken…

‘Krenterig’

Kijkers reageren verbaasd op X. ,,Kom op, Martien! Miljoenen op de bank en te krenterig voor wat pakpapier? Gun dat meisje ook even lol”, schrijft een kijker. Een ander is het daarmee eens. ,,Voor kinderen pak je het toch gewoon in? Echt belachelijk dit.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck