Chefkok dient McDonald’s eten op

Door: DitjesDatjes
11-02-2016

Geintje moet kunnen, toch? Dat was precies wat een Amerikaanse top chef dacht. Neal Fraser nodigde 40 culinaire fijnproevers uit om ze zijn heerlijkste gerechten te laten proeven. Tenminste: dat is wat zij dachten. Fraser schotelde ze namelijk als grapje eten van de McDonald’s voor. Niet op de manier zoals het fastfoodrestaurant het serveert, maar op zijn eigen manier, en onder een andere naam. Zo werd een saaie salade nadat hij de woorden wat verdraaide, een frisse salade met spekjes. Ook draaide hij de hamburgers tot gehaktballetjes en maakte er zo een fraai opgemaakt bord van. Verrassend genoeg waren alle 40 genodigden erg te spreken over het eten. Dat maakt het natuurlijk alleen nog maar grappiger. Het staat dus 1-0 voor Neal Fraser!

 

Als voorgerecht was er een lauwe avocado soep.

 

Neal Fraser
Instagram: @followmygut

 

Als hoofdgerecht kregen ze heerlijke gehaktballetjes met krokante kaas. Dit was oorspronkelijk een normale hamburger, maar dan zonder brood en sla.

 

Neal Fraser
Instagram: @followmygut

 

Als toetje kregen ze een koffie custard met appelkruimel en een bolletje ijs. Dit is gewoon koffie met een vermalen appeltaartje met een bolletje softijs.

 

Neal Fraser
Instagram: @followmygut

Tekst: Rebecca Freeling

Meer DenD