Chirurgen verbijsterd door uiterlijk Roy Donders

Roy Donders|Roy Donders
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roy Donders wil een totale transformatie. En hij is al goed op weg: na verschillende cosmetische ingrepen heeft hij onlangs een baardtransplantatie ondergaan. Maar het is de vraag of hij niet té ver gaat…

Vreemd bezig

Roy Donders laat zich compleet verbouwen. En hoewel hij het zelf heel mooi vindt, denken sommige cosmetische chirurgen daar wel anders over.

,,Hij moet het zelf weten, maar ik vind dat die jongen een beetje vreemd bezig is”, vertelt cosmetisch chirurg Matthijs Schoemacher in weekblad Weekend. ,,Ik wens hem sterkte op weg naar de 90 jaar. Dan is het eind zoek.”

Volgens Schoemacher is de cosmetische chirurgie hier helemaal niet voor bedoeld. ,,In feite is het een psychisch probleem. Hij doet het zichzelf aan.” Schoemacher hoopt dat Roy zich dat ook beseft. ,,Misschien komt hij tot bezinning.”

LEES OOK:

Wat is er met Roy Donders aan de hand?

Niet blij met uiterlijk

Roy Donders onderging op zijn achttiende zijn eerste ingreep, omdat hij niet blij was met zijn uiterlijk. ,,Ik had een dubbele kin, een rond hoofd en mijn ogen zaten dicht”, vertelt Roy in weekblad Weekend.

Toen besloot hij eerst een ooglidcorrectie te doen, want zijn wenkbrauwen zaten ‘heel raar’, zegt hij. Daarnaast is de vorm van zijn gezicht smaller gemaakt. ,,Ik had een heel rond gezicht. Ze hebben via de binnenkant vet weggehaald uit mijn wangen, waardoor het hamsteridee weg is.”

Maar dat was natuurlijk nog niet alles. Hij heeft liposuctie laten doen aan zijn buik en rug en een voorhoofdslift zodat zijn wenkbrauwen hoger zitten. ,,Ik gebruik ook botox voor de rimpeltjes. En ik heb mijn gebit laten doen.”

‘Help Roy niet!’

Tot grote verbazing van Matthijs Schoemacher, onderging Roy onlangs een baardtransplantatie in Turkije. De haarzakjes die voor de ingreep zijn gebruikt, komen van zijn eigen hoofd. ,,Ik denk niet dat dit het gewenste resultaat gaat geven”, voorspelt de cosmetische chirurg.

Ook roept hij andere chirurgen op om Roy niet meer te helpen. ,,Zo iemand als hij zou je niet moeten helpen. Ik vind het niet helemaal lekker, eerlijk gezegd.”

Tags

BOTOXCOSMETISCHE INGREEPCOSMETISCHE INGREPENROY DONDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck