Chris Rock na klap Will Smith: ik ben geen slachtoffer

Door: DitjesDatjes
28-07-2022

Chris Rock beklemtoont dat hij niet het slachtoffer is in de affaire rond de klap die hij tijdens de Oscarceremonie kreeg van collega en vriend Will Smith. Dat vertelde Rock volgens US Weekly dit weekend tijdens een show in New Jersey.

Rock is op dit moment op tournee door het land. Soms komt hij in zijn improvisaties terug op het incident. “Iedereen die zegt dat woorden pijn doen, heeft nog nooit een klap in zijn gezicht gehad”, grapte de komiek in New Jersey. “Maar ik ben niet het slachtoffer in deze zaak. Ja, het deed pijn, als een motherfucker. Maar de volgende dag ging ik gewoon naar mijn werk. Ik ga niet naar het ziekenhuis voor een sneetje.”

Smith stormde tijdens de uitreiking in maart het podium op toen Chris Rock een grap maakte over het kale hoofd van zijn vrouw. Pinkett Smith lijdt aan de haarziekte alopecia en is daardoor kaal. Smith bood de dag na het incident al zijn excuses aan. “Alle vormen van geweld zijn giftig en destructief. Mijn gedrag bij de Oscars gisteravond was onacceptabel en onvergeeflijk.”

Smith is de komende tien jaar niet welkom bij de Oscars vanwege de klap. Rock heeft zijn excuses aangeboden voor zijn rol bij het incident.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD