Chrissy Teigen haalt uit naar Trump in aanloop naar inauguratie

Door: DitjesDatjes
20-01-2021

Chrissy Teigen is maar wat blij dat president Donald Trump plaats moet maken voor Joe Biden. Het Amerikaanse model steekt dat niet onder stoelen of banken. Op Instagram laat ze weten wat ze precies van Trump vindt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben heel vroeg wakker, want ik voel me echt als een kind tijdens kerst”, vertelt de 35-jarige Teigen, die zich al sinds het begin van Trumps presidentschap negatief uitlaat over de man. “Maar dan ook echt een kind dat op een roze wolk naast de kerstboom rondzweeft.”

“Met twee afzettingen, het ru├»neren van 3 miljoen banen, 403.000 doden en God weet hoeveel misdaden, kunnen we officieel zeggen dat Donald J. Trump het allerbeste is in vreselijk zijn”, vervolgt ze. “Misschien was het ook niet zo’n goed idee om een man met een herseninhoud van een doorbakken biefstuk met ketchup het land te laten besturen. Hij weet niet eens hoe hij een paraplu moet dichtklappen.”

Teigen heeft ook nog een laatste boodschap voor Trump, die vanaf woensdagmiddag (Nederlandse tijd) geen president van Amerika meer zal zijn. “De geschiedenis zal niet aardig voor je zijn, psychopaat die je bent. En ik ben dat ├╝berhaupt nooit geweest.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD