Chrissy Teigen was al zwanger tijdens operatie

Door: DitjesDatjes
15-08-2020

Supermodel Chrissy Teigen wist niet dat ze al zwanger was toen ze afgelopen juni een operatie onderging voor het verwijderen van borstimplantaten. Dat maakte Teigen bekend via meerdere statements op haar Twitter. Eerder donderdag maakte Chrissy al bekend dat ze haar derde kind verwacht met echtgenoot John Legend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het 34-jarige model kreeg veel vragen van fans na de bekendmaking van haar zwangerschap. “Was ze zwanger toen ze haar operatie had afgelopen juni? Ik ben in de war,” schreef een fan op Twitter.

Chrissy maakte meerdere statements om de situatie uit te leggen. Volgens haar had ze een zwangerschapstest gedaan voor de operatie en kwam daar een negatief resultaat uit. “Een paar weken later deed ik nog een test. Al vele jaren doe ik elke maand een zwangerschapstest, biddend dat ik ooit een positief resultaat zie. Ik heb nog nooit een positieve test gehad.”

Chrissy legt uit dat haar zwangerschap als een grote verassing kwam maar dat zij en John ook erg bang waren. John en Chrissy hebben momenteel een dochter van 4, Luna, en een zoon van 2, Miles, die met IVF werden verwekt. “We zijn doodsbang naar elke afspraak gegaan. Zelf zonder operatie had ik nooit gedacht dat ik op natuurlijke wijze zwanger zou kunnen worden. Maar het leven vindt wel een manier om je te verassen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD