Circus-ongeluk eindigt in drama: ‘Ik voel mijn benen niet meer’

Circus
Door: DitjesenDatjes
07-01-2020

Het gaat niet goed met de acrobate die afgelopen weekend naar beneden viel tijdens een act in het Wereldkerstcircus in Carré. De Oezbeekse Kristina Vorobeva heeft via een post op Facebook laten weten dat ze haar benen niet meer voelt.

Grip verloren door tand

Kristina viel afgelopen vrijdag tien meter naar beneden tijdens een act. De oorzaak bleek een gebroken tand te zijn waardoor het bitje van partner Rustem Osmanov niet stevig genoeg zat. Hij hield de schommel van Kristina vast met zijn mond, maar verloor de grip.

Onduidelijkheid over herstel

De enorme val die Kristina maakte heeft veel schade veroorzaakt. De vrouw heeft een dubbele operatie ondergaan aan haar nek en ruggengraat en heeft titanium platen gekregen op plekken waar wervels zijn verwijderd. Helaas gaat het nog niet erg goed met haar. ,,Ik voel mijn benen nog steeds niet en heb een probleem met mijn rechterhand”, schrijft ze in een Facebookpost. Kristina is van de intensive care af, maar ligt nog wel in het ziekenhuis. Het is onduidelijk of de acrobate gaat herstellen van de val.

Дорогие друзья, коллеги!! Простите что ни кому не отвечали в интернете о нашем состоянии после падения в Королевском…

Geplaatst door Kristina Vorobeva op Maandag 6 januari 2020

 

Meer DenD