Claus-Casimir begint internetwinkel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

In navolging van zijn grote zus begint ook graaf Claus-Casimir zich online te manifesteren. De 16-jarige zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft een eigen internetbedrijfje opgericht: Grails Plug. Het gaat om een online winkel waar hij schoenen, kleding en accessoires verkoopt.

De nieuwe site is net online gegaan, zo laat hij weten via Instagram. “Mijn eigen site hebben is een hele grote stap voor me en ik vind het heel aardig hoeveel support ik krijg. Dank jullie wel!” Mogelijk kreeg hij bij het opzetten van de winkel hulp van vader Constantijn, die zich al jaren bezighoudt met startups en de techwereld.

Claus-Casimir is de site druk aan het promoten en krijgt daarbij hulp van zijn zus Eloise, die de afgelopen maanden razendpopulair is geworden op Instagram. In korte tijd verzamelde ze meer dan 150.000 volgers.

“Eigen bedrijf! Ontzettend trots op mijn broertje”, zo schrijft de 18-jarige Eloise over Claus-Casimir. Hij heeft het niet van een vreemde, want eerder begon Eloise met het online verkopen van haar oude kleding.

 

BUZZR

 

 

Tags

CLAUS-CASIMIRPRINS CONSTANTIJNPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck