Claus-Casimir haalt rijbewijs: ‘Eindelijk’

Claus-Cazimir haalt eindelijk zijn rijbewijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Claus-Casimir van Oranje heeft zijn rijbewijs gehaald. Trots deelt hij een foto op Instagram. ,,Eindelijk!”, deelt hij enthousiast met zijn volgers.

Claus deelt het heugelijke nieuws in Instagram Stories bij een foto van zijn lesauto en rijinstructrice. Het lijkt bijna alsof Claus het jammer vindt dat hij geen rijles meer krijgt, want hij laat weten dat hij de ‘beste rijschool’ had. ,,Was zo super leuk!”

‘Showbizz niks voor mij’

Anders dan zijn zus Eloise, deelt Claus niet veel van zijn privéleven op social media. Hij zit dan ook absoluut niet te wachten op een leven in de spotlights. ,,De hele showbizzwereld is niks voor mij”, vertelde hij onlangs in gesprek met De Telegraaf. ,,Dat laat ik aan mijn zus over. Die is daar wat beter in. Ik heb niet echt behoefte aan vragen over mijn privéleven.”

Volgens Claus zitten er voor- én nadelen aan lid zijn van het koningshuis. Zo moet hij naar eigen zeggen altijd opletten op wat hij zegt. ,,Als ik iets fout doe dan heeft dat niet alleen voor mij nadelen, maar ook voor mijn hele familie.”

Rijinstructrice trots

Toch vond hij het halen van zijn rijbewijs wel een bericht op Instagram waard. Ook zijn rijinstructrice is trots. ,,Geef me mijn sleutel terug Claus”, grapt ze. ,,Geen rijles meer voor jou, je bent geslaagd.”

Overigens kent Claus zijn rijinstructrice ook op privégebied. Claus deelde gisteren dat hij aan het varen was met een aantal vrienden, en zijn rijinstructrice was daar ook bij. Waar de twee elkaar van kennen is niet duidelijk.

Tags

KONINKLIJKE FAMILIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie