Clouseau hekelt negativiteit op sociale media

Door: DitjesDatjes
08-11-2019

Kris en Koen Wauters van Clouseau maken zich zorgen om de grote hoeveelheid negativiteit op sociale media. Beginnende muzikanten zouden daardoor gedemotiveerd kunnen worden. “Jongeren die verkeerde beelden krijgen, valse dromen. Maar vooral: van alle kanten alsmaar overal kritiek op krijgen”, zegt Koen in De Telegraaf.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Toen wij begonnen zeiden ze in het café ook ’dat die van Wauters niet konden zingen’”, vult Kris aan. “Onlangs brachten we een nieuwe single uit, Tijdmachine, waarna de meningen ons pas echt om de oren vlogen. Die mening moet en zal tegenwoordig immers verkondigd worden. Stel je bent jong, breekt door via een talentenjacht of brengt zelf een single uit of zo: dan is zo’n bak bagger over je heen zwaar hoor.”

De mannen van Clouseau kunnen daar dankzij hun dertig jaar ervaring inmiddels wel tegen. “Maar vroeger, als mijn auto weer eens beklad was of een ruitenwissertje of spiegeltje was afgebroken, heb ik ook wel eens geroepen dat het me dat allemaal niet waard was”, aldus Koen. “Tegenwoordig is dat soort kritiek dus nog een miljoen keer erger.” Kris: “Het zijn geen gemakkelijke tijden en daar mag best bij worden stilgestaan. Ook door Clouseau. Waarom niet door Clouseau?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD