Coen en Sander onder vuur: ‘Ze moeten zich schamen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De populariteit van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga lijkt langzaam tot een einde te komen. Het radio-duo moet veel kritiek incasseren, want radiokenner Patrick Kicken gaat helemaal los op hen in zijn nieuwe column.

Stiltes opvullen met lachen

Nu Edwin Evers is vertrokken bij Radio 538, zakken de luistercijfers drastisch. Zelfs Coen en Sander kunnen daar geen verandering in brengen. Volgens Patrick zou dat komen door de nogal eentonige programmering van Radio 538, met dagelijks dieptepunt de middagshow van Coen en Sander. ,,De grootste knauw bij 538 komt ook dit keer weer in het tijdvak van Coen en Sander. Als je het hebt over showstoppers dan zijn dit er wel twee. De hele tijd, minuten lang, ‘kaal lullen’ zoals we dat in vaktermen noemen. Niet eens de moeite nemen het tempo hoog te houden, nee, onze stemmen en interviewtjes zijn het belangrijkst. Die stiltes vullen we wel op met lachen, hahahaha, keihard lachen om elkaar.”

‘Gaap, Gaap, Gaap’

Volgens Patrick moet de nieuwe zenderbaas, Coco Hermans, de show van Coen en Sander als eerste aanpakken. ,,Coco moet deze twee eens bij de oren pakken en zeggen ‘wat zijn jullie nou eigenlijk aan het doen? elkaar aan het vermaken of de luisteraar?’.” Volgens Patrick doet het duo al jaren hetzelfde, waaronder de Faamnaam. ,,Gaap gaap gaap. Ik zou me kapot schamen als ik wist dat ik dit zat te doen voor dát bedrag wat ik kreeg.”

De conclusie van Patrick luidt: ,,Radio 538 is nog te redden, maar dan moeten er wel drastische beslissingen genomen worden.” Zullen Coen en Sander die drastische beslissingen nog meemaken of is binnenkort het radio-duo voorgoed verleden tijd?

Tags

EDWIN EVERSLUISTERCIJFERSPATRICK KICKENRADIO 538SANDER LANTINGA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck