Coke-snuivende Goldbandzanger: ‘Had het niet moeten doen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Op social media gaat er een video rond waarin te zien is dat zanger Milo Driessen een lijntje coke snuift tijdens een optreden. De snuivende Goldbandzanger doet flink wat stof opwaaien op social media.

Midden in een nummer pakt Milo een wit envelopje uit zijn zak. De inhoud legt hij op de bovenkant van zijn hand en snuift het vervolgens, voor de ogen van het publiek, op.

‘Normaalste zaak van de wereld’

De zanger snuift erop los alsof het de ‘normaalste zaak van de wereld is’, aldus Raadslid Ralf Sluijs van Hart voor Den Haag. De band kan niet alleen rekenen op zijn kritiek: twitter staat vol met verontwaardigde berichten van andere mensen. De één noemt het ‘sukkelgedrag’, een ander vindt het tijd om de band te ‘cancellen’.

Witte was

Goldband heeft een nummer genaamd Witte was waarin vier minuten lang wordt gezongen over coke. Sommige mensen reageren dan ook rustiger onder de video. Iemand zegt: ‘Waar dacht je dat het nummer anders over ging’ en een ander ‘Dacht je dat ze daar stonden op een groene thee en een Snelle Jelle?’

Reactie

Zaterdagavond op NPO 3FM reageerde Milo zelf kort op het incident. „Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan. Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen.” Hij zegt zich te realiseren dat ze als band ondertussen een voorbeeldfunctie hebben. „We zijn net bijvoorbeeld ook op de foto gegaan met jonge kinderen. Ik hoef ze daar niet aan te introduceren. Dus daar heb ik wel spijt van.”

Tags

GOLDBANDMILO DRIESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck