Cokesnuivende Goldband-zanger geeft media de schuld: ‘wordt bekrompen over gedaan’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Milo Driessen, tegenwoordig beter bekend als de ‘cokesnuivende Goldband-zanger’, schuift aan bij Khalid & Sophie aan tafel om zijn verhaal te doen. Dat kinderen zijn openbaar drugsgebruik zien komt, volgens Driessen, dankzij de media…

Op oudejaarsavond gaf Goldband een optreden in het Utrechtse Tivoli, waar bandlid Milo voor een volle zaal publiekelijk coke begon te snuiven. Driessen baalt enorm dat er een fragment van rondgaat op het internet. ,,Nu ben ik bekend en dan wordt het in een keer twintig dagen later op internet gegooid door ene Dario. Dankjewel nog”, zegt hij tijdens zijn bezoek aan Khalid & Sophie.

‘Dacht geen moment na’

,,Het was een bende vol met feestende mensen en iemand was aan het snuiven voor mijn neus van het publiek, die reikte me dat aan en toen dacht ik geen moment na eigenlijk”, vertelt hij in het tv-programma.

Milo geeft toe: ,,Het was super onhandig. Ik had het niet hoeven doen natuurlijk”. Toch wil de zanger weerwoord geven:

,,Drugsgebruik is al ouder dan de bijbel geloof ik. Mensen gebruiken al duizenden jaren geestverruimende middelen en ik vind ook dat er behoorlijk bekrompen over wordt gedaan”, aldus Driessen.

Hij gaat verder: ,,Natuurlijk moet ik dat niet doen en is het niet cool, zeker niet voor kinderen die dit dankzij allerlei journalistieke platforms zoals dit te zien krijgen. Maar… Ehm… Ja…”

Mening

Iedereen heeft zijn mening klaar. Zo ook Eus in zijn AD-column. “Je bent een ongelooflijke domoor als je denkt dat er geen maatschappelijke tumult zou komen na die actie”.

Tags

GOLDBANDKHALID & SOPHIEMILO DRIESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck