Coldeweijer brengt alsnog juice over Dave Roelvink: ‘Hij is vreemdgegaan’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl Dave Roelvink momenteel in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zit om zijn verslaving aan drank en drugs te overwinnen, brengt Yvonne Coldeweijer juice over hem naar buiten. ,,Hij is vreemdgegaan”, onthult ze op haar juicekanaal.

Coldeweijer bracht afgelopen zomer op haar juicekanaal dat er juice over Dave Roelvink op komst is. ,,Er gaan helaas echt dingen over hem rond”, schreef ze destijds. ,,Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen.”

‘Dave is vreemdgegaan’

Hoewel maar weinig mensen kunnen geloven dat Dave zijn vriendin Jazzlyn zou bedriegen, heeft Yvonne inmiddels meer ‘bewijs’. ,,In Ermelo gaat het rond dat Dave op 2 september na een avondje draaien met een meid mee naar huis is gegaan”, aldus de juicekoningin. ,,Het is bij iedereen bekend om welk meisje het gaat.”

Ook Yvonne weet om wie het gaat. ,,Heb ook haar Instagram gezien. Ze zijn samen gespot en daarnaast heeft het meisje ook aan haar vriendinnen verteld dat ze het die nacht heeft gedaan met Dave bij haar thuis. Oh oh oh.”

Afkickkliniek

In de laatste aflevering van de serie De Roelvinkjes onthult Dries Roelvink dat Dave opgenomen is in een afkickkliniek. ,,Als ik terugkijk naar deze serie, dan hebben we een hoop lol gehad. Alleen is het toch niet helemaal goed afgelopen, want afgelopen week heeft Dave toch voor de tweede keer een terugval gehad”, vertelde hij.

Dries heeft medelijden met zijn zoon. ,,Ik vind het zo zielig. Ik heb echt met die jongen te doen. Hij is verslaafd en heeft levenslang. ‘Moet je nagaan, pa, dat jij nooit meer een wijntje zou mogen drinken’, zei hij tegen mij”, aldus Dries. ,,Het zal nog een heel gevecht worden, maar gelukkig heeft Dave veel om voor te strijden en is hij daar op tijd weer mee begonnen.”

Tags

DAVE ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck