Coldeweijer onthult gesprek met Jaimie Vaes na auto-incident

Door: Ditjes en Datjes
25-01-2023

Yvonne Coldeweijer heeft woensdagavond een telefoongesprek dat ze vorig jaar had met Jaimie Vaes online gezet. De roddelvlogger had haar aan de lijn kort na de veelbesproken vermeende mishandeling door haar ex Lil Kleine.

Uit het gesprek wordt duidelijk dat Vaes de beelden van het incident zelf aan Coldeweijer lekte. Ze vroeg haar of ze het filmpje zo snel mogelijk online wilde zetten. Op de beelden leek het alsof Lil Kleine, de artiestennaam van Jorik Scholten, het hoofd van Vaes tussen een autodeur klemde. Naar aanleiding daarvan werd de rapper aangehouden.

Eerder woensdag werd duidelijk dat Lil Kleine niet langer verdacht wordt van poging tot zware mishandeling. Vaes zou volgens Shownieuws hebben verklaard dat haar hoofd niet tussen de deur zou hebben gezeten, en dat de media dat ervan hadden gemaakt. In het gesprek dat Coldeweijer online heeft gezet, ontkent ze dat echter niet.

Vaes lijkt door het filmpje te lekken vooral een manier te zoeken om uit haar turbulente relatie met Scholten te komen. “Ik heb de man zoveel kansen gegeven maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar”, vertelt ze aan Coldeweijer.

De roddelvlogger vraagt Vaes of ze het zeker weet omdat er geen weg terug is zodra het online staat. “Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit van af. Het ergste is nog het wordt alleen maar erger”, reageert Vaes.

Het Openbaar Ministerie bevestigde eerder woensdag dat Scholten alleen nog wordt verdacht van poging tot mishandeling. Inhoudelijk zegt justitie niets over de zaak omdat het onderzoek nog gaande is.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD