Collectie Monique Westenberg weer een flop? ‘Alles voor de helft’

Door: Charlotte Wijnen
07-10-2022

Monique Westenberg heeft voor de tweede keer haar eigen collectie bij de Kruidvat. Hoewel ze de eerste keer gratis spullen weg moest geven omdat het niet uitverkocht raakte, kreeg ze toch een tweede kans. Maar ook nu lijkt het weer uit te lopen op een flop: ,,Vanaf vandaag voor 50% in de winkel.”

Monique probeert waar ze kan reclame te maken voor haar lijn bij de Kruidvat. Op bijna elke foto die ze op Instagram deelt, draagt ze de kleding uit haar collectie. Ook deelt ze veel foto’s van volgers die haar kleding dragen. Het gaat onder andere om winterjassen, jurken, schoenen, mutsen en sjaals.

‘We moeten er weer vanaf’

De kleding lijkt dus als warme broodjes over de toonbank te gaan, maar volgens een medewerker van Kruidvat is daar niets van waar. ,,De spullen van Monique liggen vanaf vandaag voor 50% in de winkel”, zegt de medewerker in gesprek met juicekanaal Realityfbi. ,,We moeten er weer vanaf zien te komen.”

De medewerker vertelt dat de winterjassen zo nu en dan wel verkocht worden. ,,Maar vooral de mutsen en sjaals was geen belangstelling naar. Alle filialen moeten het afprijzen. Grote kans dat ze binnenkort weer een ‘weggeef’ actie deelt in haar Story.”

‘Loopt voor geen meter’

De eerste keer raakte haar kleding ook niet uitverkocht. De kleding uit de collectie werd zelfs zó weinig gekocht, dat een Kruidvat-medewerker onthulde dat Monique het gratis mocht weggeven. ,,Die zooi loopt voor geen meter”, zei de medewerker destijds in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

Meer DenD