Collega luidt noodklok: ‘Het gaat slecht met Marco’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl Leontine langzaam haar leven weer aan het oppakken is en op Instagram laat zien dat ze geniet van de kleine dingen, trekt Marco Borsato zich steeds meer terug. Een kennis van Marco luidt de noodklok, want het zou absoluut niet goed met hem gaan. 

‘Geen perspectief meer’


De zanger zou tijdelijk bij zijn moeder wonen en goede vriend John Ewbank maakte enkele weken geleden bekend dat hij denkt dat Marco voorlopig niet in de studio te vinden is. Er lijkt meer te spelen dan alleen scheidingspijn. Dat vertelt een insider aan weekblad Story. ,,Marco zit zó diep in een burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet.” De bron zegt zelfs dat Marco aan bekenden heeft verteld nooit meer te willen werken. ,,Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Slippertjes

Dat Marco niet de ideale schoonzoon is die hij altijd leek is inmiddels bekend. De affaire met pianiste Iris Hond heeft hij toegeven en er gaan nog veel meer geruchten over ‘avontuurtjes’ met andere vrouwen. Leontine besloot begin dit jaar weg te gaan bij Marco en zijn slippertjes niet meer te vergeven.

Tags

AFFAIRESBURN-OUTCOLLEGADEPRESSIEIRIS HONDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOSCHEIDINGSLECHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck