Collega-medium vertelt bizar verhaal: ‘Jomanda wil een BABY met mij’

Jomanda wil baby
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Robbert van den Broeke is de wanhoop nabij: al maandenlang heeft hij intiem contact met Jomanda. Maar wat begon als een vriendschap, lijkt nu uit de hand te lopen. Jomanda is verliefd op hem geworden en dwingt Robbert over zijn eigen grenzen heen te gaan. ,,Ze wil een BABY met mij!”

Jomanda, die 13 jaar geleden naar Canada vertrok om een nieuw leven te beginnen, weigerde mee te werken aan de documentaires die over haar gemaakt zijn. Toch heeft het haar wel iets moois gebracht: ze is daardoor in contact gekomen met collega-medium Robbert van den Broeke, waar ze smoorverliefd op is geworden.

Trouwen en een kind

Door Robbert wil Jomanda haar paranormale werk weer oppakken en een toekomst met hem opbouwen. Ze wil zelfs met hem trouwen én een kindje krijgen, iets waar Robbert helemaal niet op zit te wachten. Wanhopig zoekt hij contact met weekblad Privé. ,,Ik weet niet hoe lang ik dit nog volhoudt”, begint Robbert zijn verhaal. ,,Ik ben zo langzamerhand aan het einde van mijn Latijn. Daar komt bij dat Jomanda wensen en verlangens heeft waaraan ik niet aan kan voldoen.”

Naar Canada

Jomanda is zijn jeugdheldin, maar hij heeft absoluut geen romantische gevoelens voor haar. Robbert valt op mannen en is daarbij 32 jaar jonger dan Jomanda. ,,Het contact tussen Jomanda en mij is in de afgelopen maanden zo intens en intiem geworden, dat ze verliefd op me is geworden en daar totaal geen geheim van maakt”, legt hij uit. ,,Jomanda wil dat ik naar Canada kom om bij haar te gaan wonen en met haar te trouwen.”

Jomanda heeft huwelijk al geregeld

Volgens Robbert heeft Jomanda de papieren om bij de notaris alles voor een huwelijk vast te leggen, al klaargelegd. ,,Ze vertelde me dit voor het eerst nadat ze vanuit boven beelden had doorgekregen van twee ringen die in elkaar schoven. Ik was stomverbaasd. Ik wist ook niet hoe ik daarop moest reageren. Ik ging ervan uit dat Jomanda wist dat ik meer van de mannen dan van de vrouwen ben.”

Kennelijk was dit niet geval, dus besloot Robbert het haar te vertellen. Maar Jomanda reageerde anders dan hij had verwacht. ,,Het was alsof het niet tot haar was doorgedrongen dat ik van mannen houd en niet van vrouwen.”

Grote wens

Naast een relatie en trouwen, heeft Jomanda nog een andere grote wens die ze met Robbert heeft besproken. ,,Jomanda zegt zelfs dat ze naar een baby van mij verlangt”, aldus Robbert. ,,Dat is onmogelijk. Niet alleen mijn geaardheid staat dat wat mij betreft in de weg, maar ook het feit dat zij de zeventig al ruim is gepasseerd. Toen ik haar dat vertelde, zei ze dat ik me daarover niet druk hoefde te maken.”

Robbert wil als collega’s graag met haar blijven samenwerken, maar een liefdesrelatie zit er absoluut niet in. ,,Beschouw het als een daad van wanhoop, een noodkreet, dat ik nu niet langer zwijg over mijn bijzondere band met haar. Ze claimt me inmiddels bijna dag en nacht.”

Tags

JOMANDA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie