Collega’s in de bres voor Danny de Munk: ‘Geloof er niks van’

Collega's nemen het op voor Danny de Munk
Door: Charlotte Wijnen
06-05-2022

Collega’s springen in de bres voor Danny de Munk nadat er heftige beschuldigingen aan zijn adres zijn gedaan. Zo zou hij zich ernstig hebben misdragen tijdens voorstellingen van Ciske de Rat. Brigitte Nijman, die twee seizoenen met Danny op de planken heeft gestaan, gelooft niets van de geruchten die rondgaan.

Sinds de komst van juicekanalen lijkt geen enkele BN’er meer veilig te zijn. Ook over Danny de Munk stroomden afgelopen tijd de roddels binnen. ,,Waarvan ik heel erg schrok, is de mate van vreemdgaan van Danny, wat schijnbaar zo bekend is dat ik denk ik wel honderden DM’s heb gekregen hierover”, vertelde Yvonne Coldeweijer in één van haar video’s op YouTube.

‘Tijdens voorstellingen’

Zo zou Danny seks hebben gehad met verschillende stagiairs. ,,Volgens spionnen heeft hij zelfs gewoon seks in de coulisse gehad, dat is tijdens de voorstellingen. Achter in de tourbus heb ik ook heel vaak gehoord.”

Danny ontkent ten stelligste de beschuldigingen van wangedrag. ,,Het doet mij dan ook heel veel pijn dat deze beschuldigingen worden geuit, vooral omdat dit zijn weerslag heeft op mijn hele gezin en familie”, schreef hij op Instagram.

‘Heel erg voor Danny’

De heftige beschuldigingen kwamen ook terecht bij zijn collega’s. ,,Ik ken Danny alleen maar als een heel fijne, lieve collega. Ik heb heel prettig met hem gewerkt en ik vind dit heel erg voor hem”, vertelt Brigitte Nijman in weekblad Weekend. ,,Ik heb hem een berichtje gestuurd dat ik aan hem denk. Ik kreeg een hartje terug.”

Brigitte gelooft dan ook niets van de geruchten die rondgaan. ,,Nee, zeker niet. Danny is gewoon een heel lieve, warme, fijne gekke, collega. Zo heb ik met hem gewerkt en zo ken ik hem. Ik kan daar geen ander verhaal van maken.”

Met een sisser aflopen

Ze benadrukt dat het goed is dat bepaalde verhalen naar boven komen, zoals bij The Voice gebeurde, maar ze weet zéker dat dit niet gebeurd is bij Ciske de Rat. ,,Hopelijk gaat het voor Danny snel voorbij. Ik ga ervan uit dat het met een sisser afloopt.”

Meer DenD