Collega’s nemen het op voor Meghan na pest-beschuldigingen

Team Meghan
Door: Eva Steins
05-03-2021

De oorlog tussen Meghan Markle en het Britse koningshuis dendert onverminderd voort. De Britten hebben een ware lastercampagne opgestart en Meghan wordt van pesterijen beschuldigd. Nu springen Meghan’s voormalige collega’s in de bres voor haar…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tien leden en ex-leden van de Britse hofhouding zouden bereid zijn een boekje open te doen over Meghan. Hiermee zouden zij bevestigen dat Meghan inderdaad pestgedrag vertoonde in 2018. Een flinke klap voor Meghan, die op haar beurt keihard terugslaat via het interview met Oprah.

Steun

Buiten de bakken kritiek die Meghan er bovenop krijgt krijgt zij ook een hoop steun. Uitvoerend producent van Suits springt op Twitter in de bres voor Meghan. Jon Cowan laat op Twitter weten dat hij haar steunt.

,,Het is ook mogelijk dat de hertogin een goed persoon is die in een onvoorstelbare wereld werd geduwd. Ik heb drie jaar met haar gewerkt in haar pre-hertogin tijd en ik zag een warm, aardig, zorgzaam persoon. Ik weet niets van haar huidige situatie, maar van mij krijgt ze het voordeel van de twijfel.’

Dit is zijn reactie op een Tweet van een onbekende die luidde:

,,Het kan ook heel goed mogelijk zijn dat zowel de bewoners van Kensington Palace áls de hertogin van Sussex vreselijke mensen zijn. We leven in een wereld die niet langer bestaat uit simpele tegenstellingen.”

Geweldig

Ook scriptschrijver Angela Harvey steekt Meghan een hart onder de riem via Twitter.

,,Ik werkte op een set in Canada toen Meghan daar ook aan het filmen was voor Suits. De crew in haar serie die ook voor mij werkte, vond haar geweldig. Gewéldig. Ik geloof dit pestverhaal nog geen microseconde.”

Meer DenD