Column Maaike

Door: DitjesDatjes
28-09-2018

Bedankt, Cupido! 

 ,,Het heeft lang geduurd voordat ik over mijn laatste liefde heen was. Officieel was het in januari al uit, maar omdat Carlos ver weg woont, en we het dus niet face-toface konden uitmaken, was het van elkaar loskomen taaier dan ik had verwacht. Bovendien is zijn ego zo groot als zijn trots: hij liet het er niet zomaar bij zitten. Ondanks alle blokkades op social media wist hij contact met mijn familie op te nemenIn de weken daarop viel er nog een ongelooflijk stinkend lijk uit de kast, waarvan ik u de details zal besparen, maar daardoor voelde ik me nog eens extra door hem onderuitgehaald. De teleurstelling, het verdriet en het bedrog..! Het heeft even geduurd, maar ik heb het nu eindelijk allemaal een plek kunnen geven. Na een ontspannen vakantie in Frankrijk en de fijne nazomermaand september voel ik me nu, in oktober eindelijk als herboren. Net nu de korte, koude dagen voor de deur staan, iedereen weer het liefst binnen is wanneer de herfstregen tegen de ramen slaat, heb ik mijn oude levenslust terug. En wat een bulk aan energie is dat! Het is heerlijk om, ondanks alles wat de break up me gekost heeft, eindelijk weer mezelf te zijn. Hoe dan ook, ik heb mijn les wel geleerd, Cupido’’ 

 

 

TAGS

Meer DenD