Columniste neemt Meghan en Harry op de korrel

Harry en Meghan
Door: Jos La Grande
05-10-2020

Miljoenen dollars opstrijken om de kijkers van Netflix een kijkje in hun privéleven te gunnen, maar ondertussen willen Harry en Meghan (‘dat zweren ze’) hun privacy beschermen.

Het voormalige koninklijke stel krijgt de wind van voren in een column van Maureen Callahan. ‘Hypocriete Meghan en Harry smeken om privacy, maar smachten naar aandacht’, is de kop van de spijkerharde opinie in de New York Post. Dat gaat niet samen, luidt zo ongeveer de conclusie van de columniste.

Privacy

Calahan signaleert dat het duo vaak over privacy praat, maar in werkelijkheid zijn ze eerder nooit zó actief geweest in het publieke leven. ‘Ze vertellen ons hoe te leven, op wie we moeten stemmen, terwijl ze een deal van $100 miljoen tekenen’.

LEES OOK: Neem Harry en Meghan titel af.

Meghan wordt een C-actrice genoemd (‘voorheen onbekend’), die haar hele leven op zoek is geweest naar de spotlight.

Meghan president

Vanity Fair wordt aangehaald, waarin de biograaf van Meghan, Omid Scobie, heeft gesuggereerd dat de vrouw van Harry overweegt om zich beschikbaar te stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten. ,,Meghan is de belichaming van de American Dream. Op een dag zal Meghan president zijn”, aldus de schrijver van het boek Finding Freedom.

Het is slechts een voorbeeld hoe Meghan met haar hoofd in de wolken loopt.

Donald Trump liet onlangs al (met een knipoog) weten dat hij ‘geen fan is’ van Meghan. ,,Ik wens Harry veel geluk, omdat hij het nodig zal hebben”, aldus de president met veel gevoel voor understatement.

Harry is veranderd

Behalve de oproep van Harry en Meghan om te gaan stemmen en de video van Meghan voor de talentenshow America’s Got Talent, die door de columniste worden gehekeld, beschrijft ze ook hoe Harry is veranderd na het huwelijk met Meghan.

Calahan ziet niets in een Netflix-serie van het stel over ‘inspirerende familieprogramma’s. Volgens weet Meghan heel goed wat de wereld wil zien van het stel…

Meer DenD