Commentaar: Wat vindt u van Peter Gillis als ondernemer?

Peter Gillis als ondernemer
Door: Jos La Grande
24-08-2021

Peter Gillis banjert alweer enkele seizoenen als de wonderondernemer door het leven in zijn eigen reallifesoap. Ondertussen werd ook maandagavond opnieuw bewijs geleverd dat de man van ‘Massa is Kassa’ in zijn vrije tijd beter een schoonmaakcursus kan gaan volgen dan dat hij zijn capriolen laat vastleggen door de SBS-camera’s.

Het was deze keer Vakantiepark Arnhem in Schaarsbergen, onderdeel van de Oostappen Vakantieparken, waar werd vastgesteld dat de hygiënische omstandigheden in een ‘chalet’ abominabel zijn. MAX Vakantieman toonde aan dat het er in ieder geval in één zogenoemd ‘chalet’ goed mis, terwijl de gasten voor een weekendje toch nog enkele honderden euro’s moeten neertellen.

Mankementen

Eerder regende het ook klachten rond het vakantiepark Prinsenmeer in Asten. Geen wc papier, rondsnuffelende mieren, niet goed schoongemaakt en met de klachten werd niets gedaan. Bovendien volop mankementen, zoals gaten in de muur, een defecte tv en een dito magnetron. De directie geeft geen thuis, meldde Omroep Brabant.

Op vakantiepark Marina Beach, ook onderdeel van Oostappen, in de buurt van Hoek, hetzelfde verhaal. Schimmel aan het plafond, stof, rioolgeur, sloten kapot. In sommige gevallen zouden ‘vakantiegangers’ ook ziek zijn geworden.

Van Porsche naar vakantieparken

Gillis hobbelt quasi-leuk van zijn Porsche-dealer naar zijn vakantieparken, waar hij zijn zoon Mark dirigeert en met vriendin Nicol leuke dingen doet. Of hij belt met de Quote-redactie dat hij node wordt gemist op de Quote-500 lijst. De multi-miljonair lag ook al in de clinch met de gemeente Asten over de opvang van 400 arbeidsmigranten.

We lezen nu op zijn website petergillis.nl dat ‘tv-ster’ de operationele taken heeft uitbesteed aan zijn directie en kinderen. ‘Hij houdt zich bezig met hoofdzaken’, wat dat dan ook mogen zijn, maar hygiene valt er waarschijnlijk niet onder. In een verklaring aan MAX Vakantieman belooft de Oostappen-directie beterschap.

Misschien is zo’n hoofdzaak wel het behalen van de Gouden Televizier-Ring 2021? Hatseflats zit namelijk bij de 25 laatste kanshebbers. Meiland wordt naar de kroon gestoken door de blijmoedige Peter Gillis. Die rijdt straks met een gouden ring aan zijn vinger foxwild over zijn 12 vakantieparken met 15.000 slaapplaatsen in een golfkarretje rond.

U mag het zeggen:

DenD vraagt zich af

Is multimiljonair Peter Gillis de gedroomde winnaar van de Gouden Televizier Ring 2021?

DenD

Meer DenD