Concert Joost Klein volgend jaar in Zweden nu al gecanceld

Concert Joost door Live Nation gecanceld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Op welke plek Joost Klein geëindigd zou zijn in de finale van het Eurovisie Songfestival, zullen we nooit weten. Toch heeft hij ook met diskwalificatie indruk gemaakt. Hij staat volgend jaar in meerdere Europese landen op het podium. Behalve in Zweden, want dat concert is geannuleerd.

De finale van het Eurovisiesongfestival trekt elk jaar miljoenen kijkers meer dan de halve finales die doordeweeks plaatsvinden. Omdat Joost na de tweede halve finale was gediskwalificeerd, hebben dus veel minder mensen zijn optreden gezien.

Hitlijsten

Toch is dit niet terug te zien in zijn succes. Enkele dagen na het Songfestival stond Europapa op de 22e plek van de wereldwijde hitlijst van Spotify. Dat is hoger dan welke andere inzending dan ook.

Geannuleerd

Joost heeft dan ook al verschillende concerten gepland staan. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Zo treedt hij volgend jaar februari in Polen, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland op. Er was ook een concert gepland in Zweden, maar Zweedse media melden nu dat dat concert plotseling is geannuleerd. Waarom is niet bekend.

Tags

JOOST KLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck