Connie blijft binnen door ‘dreigementen’ Eugène

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het afgelopen weekend van Connie Witteman was niet zo leuk. Dat vertelt de vrouw zelf in Shownieuws. De voormalig zangeres laat weten dat haar ex-partner Eugène van Dun haar bedreigt.

Spijt

,,Ik kon het huis niet uit, omdat ik dan dreigementen krijg, van: ’Ik kom eraan’. Dat vind ik niet fijn. Dan krijg ik ineens te horen: ’Dief, je hebt spullen gepakt, ik kom er nu aan’. En: ’Je krijgt er spijt van, de straat staat dadelijk vol met pers”, vertelt Connie in het SBS-programma. Rustig met elkaar praten is er volgens Connie dus niet bij, want Eugène wil alles via de advocaten bespreken. Het voormalige koppel heeft namelijk nog een aantal panden te verdelen. Connie was zo ondersteboven van de dreigementen van haar ex-partner dat ze zelfs haar plannen voor het weekend heeft gewijzigd. Eigenlijk zouden de kleinkinderen komen logeren, maar dat heeft ze afgezegd.

Hoewel Connie een melding kan maken bij de politie, wil ze dat absoluut niet doen. ,,Diep in mijn hart vind ik het een fantastische vent. Het is een heel fijne man, alleen is hij erg veranderd in die laatste acht maanden. Kan stress geweest zijn.”

Met haar andere ex, Hans Breukhoven, is ze tot zijn overlijden altijd goed bevriend geweest.

Tags

CONNIE BREUKHOVENDREIGINGEUGÈNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck